日本高清视频免费在线观看-日本高清视频色www在线观看-日本高清视频一区二区三区-日本高清视频在线的-日本高清视频在线免费观看

029-68569100
文都服務時間:9:00~22:00
招考資訊
擇校擇專業
報考指南
考研政策
考研常識
招生簡章
考試大綱
在職考研
課程推薦
考研日歷
考研直播課
熱門院校解析
MBA特訓班
醫學碩士
藝術考研
備考指南
考研政治
考研英語
考研數學
聯考綜合
真題解析
圖書資料
英語圖書
數學圖書
政治圖書
專碩圖書
您所在的位置: 文都考研 > 備考 > 英語指導 >

2019陜西文都考研英語:何凱文每日一練 day 59

距2021年考研倒計時

  大家都知道考研英語是公共課必考的一門課,很多同學在考研英語上因為基礎不扎實,痛失復試資格,當然了考研界大佬何凱文每日一練是考生們在進行2019考研英語復習時,免費又實用的復習資料。今天陜西文都考研總部小編給大家整理了關于2019陜西文都考研英語何凱文每日一練 day 59的知識點,如有需要及時加入陜西文都19考研交流群。文都考研網持續為考生們推送何凱文每日一練,歡迎考生訪問查看。本期文都考研網為大家帶來的是何凱文每日一練第五十九天。

  第五十九句

  In a time of Facebook, smartphones, self-driving cars, and computers that can beat a person at just about any board game, how can the key economic measure of technological progress be so pathetic? Some argue that it’s because today’s technologies are not nearly as impressive as we think. Robert Gordon contends that compared with breakthroughs like indoor plumbing and the electric motor, today’s advances are small and of limited economic benefit.

  思考題:

  Time was when the technological advance brought more economic returns.

  詞匯突破:

  1.contend 認為

  2. breakthrough 突破

  3. indoor plumbing 室內管道系統

  4. pathetic 慘淡

  5. Time was when 曾經 (有同學說這個表達好像見過,你應該見過:2010年的翻譯真題:Time was when biologists somewhat over worded the evidence.)

  第一句:

  In a time of Facebook, smartphones, self-driving cars, and computers that can beat a person at just about any board game, how can the key economic measure of technological progress be so pathetic?

  切分:

  1.In a time of Facebook, smartphones, self-driving cars, and computers

  2.that can beat a person at just about any board game,

  That=computer

  3.how can the key economic measure of technological progress be so pathetic?

  參考譯文:在這個臉書、智能手機、自動駕駛汽車和電腦能夠在任何棋類游戲中擊敗人類的時代,技術進步的關鍵經濟指標怎會如此可憐?

  第二句:

  Some argue that it’s because today’s technologies are not nearly as impressive as we think.

  切分:

  1. Some argue that

  2. it’s because today’s technologies are not nearly as impressive as we think.

  參考譯文:一些人認為這是因為今天的技術并沒有我們想象的那么驕人。

  第三句:

  Robert Gordon contends that compared with breakthroughs like indoor plumbing and the electric motor, today’s advances are small and of limited economic benefit.

  切分:

  1. Robert Gordon contends that

  2. compared with breakthroughs like indoor plumbing and the electric motor,

  3. today’s advances are small and of limited economic benefit.

  參考譯文:羅伯特. 戈登認為, 與室內管道和電動機等突破性技術相比, 當下的技術進步很小, 經濟利益有限。

  思考題:

  Time was when the technological advance brought more economic returns.

  根據第三局的最后一個小分句知道,這個思考題的表述是正確的。

  是的,你就是不知道:Time was when= In the past

  昨天的真題鏈接:(03年第二篇第三題)

  Leaders of the animal rights movement target biomedical research because it depends on public funding, and few people understand the process of health care research. Hearing allegations of cruelty to animals in research settings, many are perplexed that anyone would deliberately harm an animal. For example, a grandmotherly woman staffing an animal rights booth at a recent street fair was distributing a brochure that encouraged readers not to use anything that comes from or is tested in animals—no meat, no fur, no medicines. Asked if she opposed immunizations, she wanted to know if vaccines come from animal research. When assured that they do, she replied, “Then I would have to say yes.” Asked what will happen when epidemics return, she said, “Don’t worry, scientists will find some way of using computers.”

  思考題:

  The example of the grandmotherly woman is used to show the public’s ________.

  [A] discontent with animal research

  從例子中我們可以讀出老太太對動物研究的不滿意,我們也可以認為公眾對于動物研究不滿,但是我們不能認為作者舉這個例子就是為了說明公眾的不滿。因為我們不是作者。作者想說明什么,要讓作者自己說!

  作者在哪里對公眾做了評價:第一句和第二句!

  所以第一句和第二句才是線索句!

  切分后的關鍵信息:

  1.few people understand the process of health care research.

  沒有人懂醫學研究的過程。

  2.many are perplexed that anyone would deliberately harm an animal.

  很多人(公眾)會很疑惑:有人會有意傷害動物。

  所以作者想說的是公眾不懂!!!

  所以答案是B!

  [B] ignorance about medical science

  公眾對于醫學知識無知!

  完美替換!

  當然從例子本身我們也能讀出老太太的無知:

  “Don’t worry, scientists will find some way of using computers.”

  但最安全的做題方式還是從作者的直接表述中尋找答案。

  [C] indifference to epidemics

  [D] anxiety about animal rights

  這兩個選項估計也有同學能從例子中讀出來。

  但是從一二句(作者觀點)中是找不到對應的,所以不選。

  明天的句子:

  Johnson & Johnson and its peers were once prasied as a collective of hero-innovators and credited with bringing lifesaving, world-changing technology from lab bench to patient bedside. Today they are more readily associated with rampant price raising, the worst drug overdose epidemic in modern history and a steady beat of cases similar to the talc-cancer one, in which profitable products caused real harm.

  思考題:

  Which of the following is true according to the text?

  (A) Johnson & Johnson changes its image for the profit of products.

  (B) Johnson & Johnson changes the price of drug to increase the dose.

  (C) Johnson & Johnson and its peers undergo the change of image.

  (D) Johnson & Johnson and its peers suffer from the change of price .

   上面就是給大家整理的2019陜西文都考研英語:何凱文每日一練 day 59的相關內容,如有更多疑問,請及時咨詢在線老師。

  (免責聲明:本站所提供的內容均來源于網友提供或網絡搜集,由本站編輯整理,僅供個人研究、交流學習使用,不涉及商業盈利目的。如涉及版權問題,請聯系本站管理員予以更改或刪除。)

院校專業選擇指導

立即領取

稍后會有專業課老師給您回電,請保持電話暢通

各地文都考研

主站蜘蛛池模板: 农村妇女又色黄一级毛片 | 亚洲大片免费观看 | 在线成人a毛片免费播放 | 国产精品成人一区二区不卡 | 免费人成网站在线播放 | 国产精品嫩草影院视频 | 妇女自拍偷自拍亚洲精品 | 一区二区三区四区欧美 | 色综合图 | 香蕉视频美女 | 国产精品自在欧美一区 | 无码中文字幕日韩专区 | 亚洲精品视频二区 | 亚州一级毛片 | 女人被男人狂躁的免费视频 | 久久国产乱子伦精品岳两 | 激情在线观看视频免费的 | 国产亚洲新品一区二区 | 黄色片免| 日韩天天摸天天澡天天爽视频 | 性做久久久久久久久25的美女 | 性强烈欧美一级毛片 | 日本精品久久久久中文字幕2 | 日韩美女人体视频免费播放 | 欧美一级永久免费毛片在线 | 尤物在线影院点击进入 | 国产偷国产偷亚洲高清在线 | 800av在线视频 | 日本不卡一区二区三区在线观看 | 丁香婷婷激情综合 | 中文第一页 | 国产在线不卡午夜精品2021 | 亚洲免费a| 国产精品va欧美精品 | 久草青青 | 正在播放国产巨作 | 亚洲欧美偷拍视频 | 狠狠色婷婷丁香综合久久韩国 | 精品一久久| 天天色天天综合 | 丁香月婷婷 |